maanantai 25. elokuuta 2014

Sitä saa mitä tilaa


Tänään se alkoi. Kymmenen viikon matkani FitCampillä yhdessä lähes kahdenkymmenen muun naisen kanssa. Olen niin innoissani, että jos jalassa olisi Levikset, ne repeäisivät.

Omalla kohdallani kyse on elämän pienestä ryhtiliikkeestä. Kesän massakausi on nyt taaksejäänyttä elämää. Kylmä totuus on se, että kun ihminen syö enemmän kuin kuluttaa, paino nousee. Liikuin ahkerasti koko kesän. Vielä ahkerammin kuitenkin korkkailin karkkipusseja,  ja raottelin jääkaapin ja Burger Kingin ovea.  Ja sitä saa mitä tilaa. Minä tilasin makkarat uumalle ja pehmukkeet takalistoon.  Mutta hei, ei niiden siellä tarvitse loppuelämää roikkua. Ei edes loppuvuotta.

Tiedän kyllä, miten syödään terveellisesti, ja liikkunutkin olen koko ikäni. En voisi edes kuvitella elämää ilman liikunnan tuomaa hyvää oloa ja energiaa. Aaah,niistä en kyllästy puhumaan koskaan. Kun siinä pääsen vauhtiin, niin…….. Mutta palataan siihen myöhemmin.  Vaikka tietoa on, eivät käytäntö ja teoria aina kohtaa.  Välillä sitä kaipaa uusia haasteita ja näkemyksiä. Ja jonkun sanomaan, että nyt sinä teet näin!

FitCamp kestää siis kymmenen viikkoa. Sen aikana Viva!Wellness Clubin ryhmäliikuntavastaava, liikunnanohjaaja ja personal trainer Anna Raitala piiskaa meitä armotta. Kymmenen viikon aikana me liikumme paljon, syömme hyvin, ja kannustamme toisiamme. Ja otamme kuuliaisesti vastaan Annan tiukat ohjeet ja ohjaukset. Kasassa on aivan upea porukka,  ja itse kullakin omat syynsä mukaan lähtöön. Kun yksi haluaa laihtua, toinen kaipaa lisää lihaksia ja joku hakee pohjaa terveellisemmälle elämälle. Oli syy mikä tahansa, me olemme kaikki tiiminä matkalla kohti parempaa oloa.

Tässä blogissa päivitän koko FitCampin ajan ennen kaikkia omia, mutta myös muiden ryhmäläisten tuntoja. Pohdin liikuntaa, ruokavaliota ja elämää yleensäkin. Haastattelen asiantuntijoita, ja haistelen hyvinvoinnin tuulia. Pysy siis mukana vauhdissa. Katsotaan yhdessä, mitä kaikkea matka tuo tullessaan.


Jaksaa jaksaa  :)



 
Eilen sunnuntaina kokoonnuimme yhteen
ensimmäisen kerran. Kävimme
läpi muun muassa saliohjelman
liikkeet ja ruokavalion.


Seuraavat kymmenen viikkoa minun 
herkkulaatikkoni näyttää tältä.

Täydellisen jalkakyykkykävelyn metsästystä.



FitCampin keskuspaikkana toimii
Viva!Wellnes Club Tuusulassa

1 kommentti: