sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Lepopäivän lempeää eloa



Auts, sattuu sattuu.

Takana on kolme viikkoa FitCampiä. Treenissä nämä viikot ovat olleet keskikovia. Nyt on tullut aika laittaa uutta vaihdetta silmään, ja tämä viikko mennään ohituskaistaa kavereille iloisesti moikkaillen. Salilla kova viikko tarkoittaa lyhyempiä sarjoja, mutta suurempia painoja ja muun muassa tiukkoja pudotussarjoja.
 
Tänään on kuitenkin lepopäivä. Ja  ansaittu sellainen.  Juuri nyt tunnen erityisen hyvin, että minulla on jalat, joissa on etureidet ja takareidet.  Ja pakarat. Mamma mia!

Eilinen yhteistreeni oli aivan huippu. Yksinkertaisin liikkein kapteenimme Anna pisti meidät haastamaan itseämme jälleen uudella tavalla. Oli askelkyykkyä kahvakuulat kädessä, kyykky- ja luisteluloikkia sekä kaikkien yhdistelmiä settinä, joiden jälkeen yleensä varsin  äänekäs porukkamme oli hetken aika hiljaa. Hiki virtasi ähinän, puhinan ja irvistysten säestämänä ennen kuin kasvot valtasi sellainen alexstubbimainen kestohymy, jonka leveyteen ei vaikuttanut lainkaan se, kävikö kamera vai ei.

Loppupäivä kuluikin niissä auvoisissa energiapöhinöissä. Normaali kotiaskareiden ohella paistui pullat, syntyi mango-lakujäätelöä ja raakasuklaata.

Koska treeni oli niin kova, Anna neuvoi syömään päivän aikana vähän normaalia enemmän. Synttäreideni kunniaksi oma ekstrani oli aika herkkupainotteinen. Normaaleiden jättiaterioiden päälle söin kylässä käyneen ystävän ja kahvin seurassa proteiinipatukan, ja nautin taas annoksen mango-lakujäätelöä sekä pari palaa raakasuklaata. Jäätelön ohje löytyy edellisestä päivityksestä. Tähän väliin onkin sanottavat, että jos teet kyseistä herkkua, puolikkaan sitruunan mehu on liikaa. Se peittää alleen mangon lempeän maun. Puolikas lime toimii parhaiten.

Seuraavassa päivityksessä on luvassa jälleen ryhmäläisen haastattelu. Siihen saakka, jaksaa jaksaa!

Ja hei muuten, 3000 blogikäynnin rajapyykki lähenee uhkaavasti. Olisiko sen kunniaksi aika järjestää arvonta?

Lauantaina tehty pizza maistui paljon paremmalle seuraavana  päivänä
"Ja taas pesuvadillinen ruokaa", totesi mieheni annoksesta.


Jäätelötarvikkeita. Piti ostaa useampi pussi varuiksi pakkaseen.

Tällä paketilla raakasuklaan teko oli niin helppoa ja nopeaa, että
unohdin räpsiä kuvia tekemisen aikana.

Paketista löytyi muotteja myöden aivan kaikki: kookosöljy, agave-siirappi, goji-marjat,
sekä kuivat aineet, joissa oli mukana kylmäpuristettu  kaakaovoi,
lucumjauhe, raaka-kaakaojauhe, maca  ja kalaharin suola.
Itse lisäsin vielä mantelirouhetta.

Valmis suklaa. Hyvää!

Kahvipöydän herkku. Todella maistuva uutuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti