lauantai 27. syyskuuta 2014

Puolivälissä ollaan

Tadaa! Puolivälissä ollaan ja hyvin pyyhii.
Siis ihan uskomatonta, miten nopeasti aika on mennyt.  FitCampin puoliväli on käsillä, ja yhä vaan jaksaa jaksaa.

Kuten jo aiemmin sanoin, tämä kevyt viikko tuli minulle todella tarpeeseen. Alkuviikosta kroppa tuntui todella jähmeältä. Etenkin takareisiä jumitti oikein huolella. Elimistö huusi lepoa,  ja sitä se sai. Nyt alkaa olo olla  sellainen, että sali&rauta, täältä tullaan taas.

Kaksi tämän viikon ensimmäistä päivää pidin totaalilepoa. Keskiviikkona kävin juoksemassa (lue: hölköttelemässä) kevyen 45 minuutin lenkin. Onneksi sain miehen mukaan matkaani viihdyttämään, sillä juoksu vain on minusta äärettömän tylsää. En saa siitä juuri minkäänlaista liikunnan riemua, vaikka lenkin jälkeen olo on aina hyvä. Hassua on se, että vaikka en pidä juoksemista, salilla ehdototon lempparini lämmittelyssä on juoksumatto. Siinä on mukava juosta välillä tasaista vauhtia aivot narikassa, joskus taas vaihdella nopeuksia, ottaa spurtteja ja intervalleja. Aiemmin pyrin suoritumaan lämmittelystä mahdollisimman nopeasti, mutta juoksumatolla viihtyy vähän pidempäänkin.  Kun nostaa sykkettä kunnolla ja ottaa reilun hien päälle, sujuu koko treeni siihen samaan hyvään draiviin.
Lenkki tehty.
Ja pakko oli kokeilla.... nousihan se jalka vielä, vaikka vähän tiukkaa teki :)
Torstai alkoi Cxworksin merkeissä. Tämä lyhyt puolituntinen haastaa etenkin vatsan, selän ja alavartalon. Ja minut! Huh huh, kuminauhalla saa uskomtattoman tehon aikaiseksi.

Valmiina CxWorksiin.
 Perjantai oli taas lepopäivä. Päätimme ykkösryhmäläisten  kanssa viettää FitCampin puolikurssijuhlaa, ja kokoonnuimme Terhin luokse nyyttäreiden merkeissä. Tarjolla oli TODELLA  hyvän seuran ohella ihania hirven jauhelihalla täytettyjä paprikoita, parmesanilla ja parikalla kuorrutettuja munakoisoja (näitä teen taatusti pian itsekin), salaattia, erilaisia vihanneksia ja mahtavan valkosipulista dippiä. Jälkkärinä oli suklaamoussea, joka oli valmisettu avokadosta, raakakaakaosta ja kookosmaidosta.

Oli tosi mukavaa ihan rauhassa höpötellä, nauraa, jorista jonninjoutavia ja ihan asiaakin. Liikkumisesta ja ruoasta riitti puhmista, mutta kyllä siinä sivuttiin muutama railakas festarimuisto ja ravintolakeikkakin.Vitsi,  miten monin eri tavoin voi ravintolasta tulla kotiin.






Tänään on ollut vähän sellainen "mitähän seuraavaksi tekisin" -päivä. Ihan meinasi välillä tekemisen puute iskeä, kun kotikin tuli jo eilen siivottua. Onneksi treenaava viisihenkinen perhe takaa sen, että pyykki ei ihan heti lopu. Mokkaruutuja olisin taatusti pyöräyttyänyt ilman FitCampiä, mutta niiden sijaan tein proteiinipannaria. Ja sanonpa vaan, että ihan hitokseen hyvää.

Ohje oli jo aiemmassa päivityksessä, mutta laitan sen tähän uudelleen

Banaanipannari (puolikas pellillinen)

4 munaa

2 kypsää banaania
1 dl maitoa
2 dl vaniljan makuista heraproteiinijauhetta
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 tl kardemummaa

Muusaa banaanit sauvasekoittimella. Lisää munat ja maito ja vatkaa yhtenäiseksi seokseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne banaani- ja munamaitoseokseen. Kaada leivinpaperilla vuorattuun uuniastiaan (koko noin puolikas uunipellistä) ja paista 200 asteessa 20 minuuttia. Paista hieman vähemmän, jos haluat, että pannukakku on kosteaa.


Koko pannarissa on kaloreita 783, eli jos jaat herkun neljään osaan, on yhdessä annoksessa noin 195 kaloria. Itse söin pannarin ihan sellaisenaan, mutta päälle sopii mikä tahansa, mitä normaalistikin pannarin päälle laittaa. Tätä kehtaa tarjota vieraillekin.


Valmis proteiinpannari.
Ihan sairaan hyvää heraproteiinijauhe. Tätä laitoin myös pannukakkuun.
Mutta nyt lähden heittämään pienen kävelylenkin, se kuuluu tänään ohjelmaan. Ehkäpä oikein repäisen, ja venyttelen päälle. Toivottavasti mies suostuu taas lenkille mukaan, tuollahan on jo ihan pimeää. Ja me puhuimme tyttöjen kanssa eilen myös kauhuleffoista....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti