sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Onnea voittajalle ja kevyt viikko


Benjamin arpoo.

Arvonta on suoritettu. Vaativan arvonnan suoritti pieni Benjamin, joka nosti  kulhosta  ”ruwaksen” nimellä varustetun lapun. Voittaja saa tiedon voitosta myös sähköpostiinsa.

Voittaja kertoi liikkuvansa koska ”vanheneminen saa liikkeelle, että saa asua vielä kotona katvealueella, jonne apu tulee perille vasta parin tunnin odottelun jälkeen. On pakko jaksaa.”

Selkeästi suurin osa vastaajista kertoi liikkuvansa hyvän olon takia. Tärkeitä ovat myös sosiaaliset kontaktit ja liikunnan vaikutukset terveyteen. Kiitos kaikille vastauksista.

Meillä FitCampiläisillä alkaa tänään kovan viikon jälkeinen kevyt viikko. Ainakin minulle se tulee todella tarpeeseen. Eilinen yhteistreeni otti koville. Reidet hapottivat jo siinä vaiheessa, kun liikkeet tehtiin vielä ilman painoja.  Siinä minä sitten laahauduin muiden perässä lihakset poltellen ja ärräpäät päässä pyörien. Taisi niistä jokunen ilmoillekin lipsahtaa.

Osansa tuskalla oli varmasti myös siinä, että edellisen päivän ruokavalio oli ihan muualta kuin ohjekirjasta. Aamupuuro marjoineen ja kanamunineen noudatti vielä oikeaa linjaa. Salilla satuin jäämään suustani kiinni. Mutta meillä on vaan niin mahtava tiimi koossa, että aina ei meinaa malttaa lähteä salilta pois. Kotiin päästyä tuli sitten kova kiire ystävän synttäreille, enkä ehtinyt laittaa ruokaa. Synttäreilllä oli tarjolla kaikkia ihanuuksia: täydellistä voileipäkakkua, herkullista kinkkupiirakkaa, suussa sulavaa juustokakkua.  Nam, nam ja nam! Otin hyvin maltillisen palan kaikkea, vaikka sanat herkku ja maltillinen eivät minulla normaalisti samaan lauseeseen kuulukaan. Ja  huomatkaa; en koskenut karkkeihin lainkaan. En, vaikka ne siinä silmieni edessä töröttivät kutsuvina koko päivän ja illan. Kaiken kaikkiaan päivä jäi lopulta reilusti miinuskaloreille (sekä miinusvitamiineille, -kuiduille ja –proteiineille) , ja aamun treeneissä energiat olivat konkreettisesti nollassa.

Jos joskus vähän sekoilen liikkeissä ja ehkä jopa päivissä salilla, niin tällä kovalla viikolla onnistuin sekoilemaan itselleni astetta kovemman viikon.  Tarkoitus oli vääntää pudotukset viimeisen sarjan päälle (siis niiden liikkeiden kohdalla, joissa pudotussarjoja on). Jotenkin olin ymmärtänyt, että pudotussarjat tehdään joka sarjan jälkeen. Ja niin minä väänsin, ja ajattelin, että onpahan Anna tuikannut meille  tiukkaa settiä. Taisin näin neuvoa paria muutakin naista. ANTEEKSI
:)

Tänään on siis täydellisen levon vuoro. Huomenna voi valita levon tai BodyBalancen,  ja keskiviikkona vuorossa on kevyt lenkki. Torstaina kutsuu CXWORKS, ja  perjantaina on taas lepopäivä. Lauantaina on kävelyä tai joogaa ja sunnuntaina BodyBalance. Jos nyt vähän kroppa jumittaa, niin kyllä tämän viikon jälkeen taas venyy ja paukkuu.

Viikon päätteeksi meillä on välimittaukset. Mielenkiintoista nähdä, millaisia lukuja kehonkoostumusvaaka viiden viikon jälkeen näyttää. Niistä lisää myöhemmin.... 

Stay tuned, heh!



Terhi näyttää mallia FitCampiläisen punnerruksista.
Yhteistreenin alkulämmöt.


Painot valmiina.



Treenin jälkeen pieni pala BodyBalancea.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti